Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Děti malovaly obrázky

Výtvarnou soutěž pro děti z Ukrajiny vyhlásilo město Prachatice, společně s KreBul, o.p.s. a za podpory České spořitelny. Výtvarná soutěž pro děti z Ukrajiny byla ukončena. Sešlo se přes 70 prací od dětí z mateřských škol, základních i středních, od dětí, které jsou s maminkami ještě doma, od dětí, které se k nám do Prachatic a okolí dostaly z Ukrajiny.

Vernisáž výstavy Obrázky od dětí z Ukrajiny se uskutečnila v sobotu 4. 6. 2022 v přízemí domu Křižovatka u parku, Zlatá stezka 145, v Prachaticích. Již v pátek 3. 6. 2022 odborná porota pod vedením výtvarnice Ivany Bečvářové navrhla obrázky na ocenění. Stejně tak při vernisáži v sobotu 4. 6. 2022, kde se sešlo 35 účastníků, vyhodnotila laická porota nejhezčí obrázky.

A jaké jsou výsledky? Dozvíte se 17. 6. 2022 na zámku Kratochvíle v 17:00 hodin, kde proběhne slavnostní vyhodnocení a předání diplomů.

Obrázky (kopie) si můžete v Prachaticích prohlédnout denně od 10:00 do 17:000 hodin na Zlaté stezce 145, Prachatice a originály pak na zámku při jednodenní výstavě 17. 6. 2022.

 

Hanka RH+ Rabenhauptová, realizátor akce

16.06.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.