Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

NE-smysly na slavnostech solné Zlaté stezky

KreBul, o. p. s. a dobrovolníci si na slavnostech solné Zlaté stezky připravili pro děti stanoviště zaměřené na smysly, a přidali některé nesmysly.

Hmat, chuť, čich, zrak i sluch si mohly děti vyzkoušet v hospicovém parku. Poznat při hmatovém pexesu sůl, čočku, písek nebo hrášek bylo někdy těžké, stejně tak spočítat na obrázku kolik je koní či najít cestu bludištěm, nosíkem pak zakusit vůni citronu, česneku či pepře, zjistit, že sůl nevoní, zaposlouchat se do rytmů nástrojů či oddělit sůl a pepř "kouzlem" pomocí balonku. Dospělí si určitě užili pexeso retro přístrojů ve spojení s těmi moderními. A společně přeskákali překážkovou dráhu, zahráli si pétanque, croquet či zapinkali tenisovými pálkami a sbírali broučky skoro jako ptáčci.

 

Moc děkujeme, že jsme se opět mohli zapojit a prezentovat část naší činnosti, připravit pro děti program, kde sůl měla hlavní slovo. Děkujeme všem dobrovolníkům a příznivcům KreBul, o. p. s., hospici za zapůjčení prostor a i všem rodičům s dětmi, že nás navštívili.

 

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

27.06.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.