Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Xterra a dobrovolníci

Xterra je závod složený z plavání, horského kola a běhu. Během dne jej doplňuje pestrý doprovodný program, koncerty největších českých hvězd pop music, hry pro děti, expozice sponzorů a také závody pro příchozí a děti. V letošním roce byl součástí i food festival. 

Elitního závodu se účastní největší hvězdy světového pelotonu. Závod je výjimečný kombinací tratí v hluboké šumavské přírodě a centrem závodu na renesačním prachatickém Velkém náměstí. Celou trasu obklopují fanoušci a utváří tím závodníkům ojedinělý zážitek. V letošním roce z důvodu rekonstrukce hráze Křišťanovického rybníka museli organizátoři vyhledat přechodné zázemí, které poskytla obec Ktiš. 

Samozřejmě tento závod by nemohl být realizován bez účasti dobrovolníků. Z DC Prachatice jste pak mohli vidět dobrovolníky na trati, kde ukazovali závodníkům směr trasy, fandili, pomáhali s přístupem organizátorů na daná místa, dbali na bezpečnost jak závodníků, tak veřejnosti atp. 

Velmi děkujeme za pomoc dobrovolníkům a příležitost být součástí této nádherné akce. 

Za KreBul, o. p. s. 

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

16.08.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.