Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dřevěná poezie Karla Krále

Nejen rodina, též přátelé Karla Krále z Prachatic, se přišli 1. září podívat na výstavu dřevěných soch, sošek, amuletů, forem, prstýnků, přívěsků, obrazů … do domu Křižovatka u parku na Zlaté stezce 145 Prachatice.

V rámci cyklu Um seniorů SeniorPointu Prachatice, projektu, který podporuje kreativní seniory, připravila organizace Senioři ČR, MO Prachatice zářijovou výstavu. S výstavou pomáhali nejen Karel a Zdena Hrůzovi, samotný autor, ale i jeho rodina, včetně vnuka.

V úvodu vystoupil zástupce Senior Pointu Prachatice a zároveň města Prachatice a předsedkyně organizace Senioři ČR Prachatice Zdena Hrůzová. Dárek při vernisáži dostal jak pak Král za Dřevěnou poezii, ale i jeho paní za trpělivost. Jak sám pan Král řekl, koukám kolem sebe a co se mi líbí, to udělám, vyřežu. Jeho sochy jsou po celé republice, hodně sošek daruje svým přátelům. Například v České písni ženám vyrobil dřevěná srdíčka. Pracuje rád v době, kdy může poslouchat Český rozhlas, dechovky. Přítomní obdrželi osobní dárek od pana Krále, dřevěné prstýnky.

Do konce září 2022 máte i vy možnost výstavu navštívit v době od 10.00 do 17:00 hodin, nebo po domluvě se zaměstnanci společnosti KreBul Prachatice.

PS: stojí za vzhlédnutí.

Hanka RH+ Rabenhauptová

06.09.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.