Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Třetí adventní neděle - Milé setkání v zahradě

V Mezigenerační zahradě v Prachaticích připravuje v letošním roce (stejně jako vloni) SeniorPoint Prachatice čtvero setkání. Vyzval organizace a spolky, které pracují se seniory, aby si udělaly tu „svou“ adventní neděli právě zde s programem.

Po úspěšných nedělích se Seniorskou občanskou společností Prachatice, která pro nás připravila pásmo básní, ochutnávku zdravého cukroví nebo zelené dárečky, následovali Senioři ČR, MO Prachatice. Také nezklamali s country tanci, něčím dobrým, teplým tekutým pitíčkem a milým Santa – Mikulášem, rekvizitami, kostýmy.

Obec baráčníků Vitoraz Prachatice pak třetí neděli zastoupilo duo Jarmila a Marie Šímovy a svým zpěvem koled, které nás na chvíli skutečně zastavily. Ani zde nechyběla ochutnávka klasického cukroví a sněhových pusinek, pozdravit do zahrady přišel i zástupce Klubu vojenských důchodců, který popřál mír a bezpečí všem, stejně tak na žádné adventní neděli v prostorech zahrady (společnosti KreBul) nechyběl ředitel a zároveň zastupitel města Zdeněk Krejsa. Právě on pozval na poslední adventní neděli 18. 12. 2022.

Poslední neděle bude patřit společnosti KreBul a všem jeho součástem (komunitnímu a dobrovolnickému centru, KreBul obchůdku, senior pointu, …). a možná i malému ohňostroji, setkání s příznivci daného prostoru a aktivit, zpívání koled, povídání, ukázce vánočních tradic, zamyšlení nad novým rokem a psaní přání … Nechť se nám, alespoň některá vyplní.

Na vánočním stromu v zahradě letos byly k vidění ozdoby ručně vyrobené od žen z komunitních center z Bosny a Hercegoviny.

Za organizátory všem děkujeme za zapojení se.

Hanka RH+ Rabenhauptová

15.12.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.