Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Mnoho úsměvů od sestřiček za dobrovolnictví

Výzva byla naplněna. SeniorPoint Prachatice, zaměstnanci Městského úřadu Prachatice, již v loňském roce vyrobili, uháčkovali, upletli stovky čepiček, ponožek, hraček v rámci dobrovolnictví. Distribucí jsme udělali radost jak v Nemocnici Prachatice, jedné z nemocnic v Praze, tak i poslední velkou předávkou - krabicí, která byla 16.1.2023 předána v Nemocnici v Písek na neonatologické oddělení.

Mnoho úsměvů od sestřiček z Nemocnice Písek – vrchní sestry Dětského a dorostového oddělení Zdeňky Kožené a staniční sestry neonatologického oddělení a neonatologické JIP Ivety Bendíkové, se dostalo zástupcům, kteří dovezli na toto oddělení kolem sta maličkých pletených čepiček, ponožek, háčkovaných čepiček, ponožek, ale i hraček, které jsou a budou určeny nedonošeným dětem, dětem daného oddělení.

Neonatologické odd. a neonatologická JIP v Nemocnici v Písku má 10 lůžek. Je vedené jako Centrum intermediární péče, schopné ošetření novorozenců s kritickým ohrožením životně důležitých funkcí, včetně ventilační péče řízenou nebo s podpůrnou ventilací. Do této nemocnice nejen z místa, Tábora, Strakonic i Prachatic se koná svoz novorozenců převozní novorozeneckou jednotkou, tvořenou převozním inkubátorem s ventilačním přístrojem, monitorem životních funkcí a infuzními pumpami. Na oddělení poskytují diagnostické a terapeutické výkony související s problematikou s odpovídajícím přístrojovým vybavením – ventilační jednotky (ventilátor, monitor, inkubátor, infuzní pumpy), RTG, UZ na oddělení, dostupný komplement – laboratoře, konziliární služby (ORL, ortopedická, chirurgická, neurologická, oční).

Věřte, že jsme měli ohromnou radost při předání a věříme, že se věci dostanou k těm, kteří je budou potřebovat, udělají jim radost.

Hanka RH+ Rabenhauptová

17.01.2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.