Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Maškarní bál pobavil i pomohl

V pořadí již třetí maškarní bál připravila obecně prospěšná společnost KreBul Prachatice. V pátek 17. března si maškarní zábavu užili návštěvníci Národního domu. Jeho výtěžek opět pomůže dalším aktivitám pořádající organizace.

Maškarní bál byl zahájen vystoupením Tanečního oboru Základní umělecké školy Prachatice pod vedením Olgy Pilátové. Ten se představil hned dvakrát – skladbou Palladium a Kankánem. Za obě vystoupení sklidily baletky velký zasloužený potlesk, kytičku a motivační zápisník.

Průvodního slova se tradičně ujal Lukáš Randák, člen souboru opery Jihočeského divadla a muzikálový zpěvák, který nejprve představil pořádající společnost, prozradil také záměr, na který bude letošní výtěžek použit. Poté předal slovo řediteli společnosti a dále předsedovi Správní rady a prvnímu více primátorovi města Prievidza Michalu Dobiašovi, kteří popřáli návštěvníkům příjemnou zábavu a krátce přítomné pozdravili.

Po oficiální části se všichni přítomní mohli tanečně vyžít za skvělého hudebního doprovodu kapely Valda Band z Českých Budějovic, jejíž tóny nenechaly nikoho dlouho sedět na židli. K tomu mohl každý vyzkoušet hru štěstí a odnést si tak některý ze zajímavých dárků, které byly připraveny díky štědrosti dárců, kterým ještě jednou velice děkujeme.

Další dárek pak přítomní dostali přímo od moderátora večera Lukáše Randáka, který proměnil role a z moderátora se stal muzikálovým zpěvákem. Svým zpěvem potěšil přítomné, některé z dam dokonce i tanečkem.

O půlnoci byli přítomní pozváni do imaginárního kina, aby mohli shlédnout zcela nový videoklip, který přibližuje činnost organizace. Vlastní text o aktivitách KreBulu nazpíval právě Lukáš Randák, o nahrávku zvuku se postaral Jakub Weiss, video sestavil Jakub Imbera. Přítomní tak mohli nahlédnout pod pomyslnou pokličku domu Zlatá stezka 145, ostatní tak mají možnost učinit na sociálních sítích (https://www.youtube.com/watch?v=430xEQF6pP8).

Zasloužený potlesk sklidili také všichni pracovníci a dobrovolníci, kteří se na přípravě večera podíleli a bylo jim poděkováno i předáním drobných dárků.

A na co půjde letošní výtěžek bálu? Tomu napověděla již připravená výzdoba sálu – všemožná světýlka, světelné řetězy, blikátka, světelné projekce… V domě Křižovatka u parku totiž vznikne relaxační místnost. Ta bude vybavena například již zakoupeným masážním křeslem a dále prvky snoezelenu. Jedná se o speciální místnost, vybavenou nejrůznějšími světelnými prvky, které navozují pocit klidu, relaxace, snížení neklidu, úzkosti. Prostor bude doplněn o hudební kulisu a využití vonných esencí, pro co největší relaxaci toho, kdo v místnosti bude. Prostor bude sloužit veřejnosti, ale také např. pracovníkům pomáhajících profesí, jako prevence předcházení syndromu vyhoření, místo pro načerpání sil, odpočinku. Děkujeme všem, kdo na bál dorazily i jej podpořili např. zakoupením vstupenek, protože příspěvek, který bude věnován na vznik relaxační místnosti činí 21.246,- Kč. DĚKUJEME!

Rej masek se pomalu protančil celým večerem, který se vydařil (jak je ostatně patrno z fotografií). Děkujeme touto cestou všem, kdo se na jeho přípravě podíleli (zaměstnanci, dobrovolníci…). Děkujeme všem dárcům a sponzorům. Děkujeme také městu Prachatice, Jihočeskému kraji a Ministerstvu kultury ČR za finanční podporu našich projektů.

Za KreBul, o.p.s.

Zdeněk Krejsa, ředitel                                                                                                           

Foto: Jakub Imbera

21.03.2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.