Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint Press ve zvuku s novou rubrikou

Bulletin pro seniory v Prachaticích je opět nejen v tištěné podobě, ale i ve zvuku k dispozici, a to nejen pro seniory, nevidomé, ale i další zájemce.

Za účasti redaktora Václava Maliny opět senioři a dobrovolníci nahráli celé číslo 2/2023 SeniorPoint Pressu. Nově se v bulletinu objevil příběh z historie od Pavla Fencla, který načetl krásným hlasem pan Kňazovický.  Velmi důležité články rady z poradny načetl vedoucí Občanské poradny Prachatice Zdeněk Krejsa, o proběhlých aktivitách informovala Daniela Bžochová, o duševním zdraví a společnosti Fokus informace načetla Zdena Hrůzová a do komunitního centra a na bazárky pozval Jakub Imbera.

SeniorPoint uvažuje o zřízení SeniorPointového rozhlasového vysílání. Členové redakční rady mají domluvenou exkurzi do Českého rozhlasu České Budějovice. No a pak se uvidí. Pokud se seženou peníze na vybavení, chuť a dobrovolníci i témata jistě budou.

Pokud máte i vy kolem sebe někho, kdo potřebuje mluvené slovo, pusťte mu náš press. Pokud máte kolem sebe někho, kdo by rád rozšířil naše řady a dobrovolně načítal zprávy, napište nám: hana.rabenahuptova@mupt.cz

Hanka RH+ Rabenhauptová

24.04.2023
Audio podoba SeniorPoint PRESSu 02/2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.