Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Mezigenerační setkání s Rozárkou

Papoušci, morčata a králíček v Prachaticích s dětmi a seniory. Setkání v SeniorPointu bylo hodně barevné.

Romana Bočková, Michal Vaniš – terapeuti z centra ROZÁRKA zavítali s doprovodem do Prachatic na malé odpolední setkání, povídání, malování. Lektoři přijeli se dvěma papoušky (druhu ara ararauma) Klárou a RIEM, morčaty a králíčkem.

I SeniorPoint Prachatice využil tuto nabídku setkání. První proběhlo dopoledne v Jihočeském centru zdravotně postižených a seniorů v Prachaticích, které s nápadem zooterapie přišlo.

Po úvodních pár slovech o terapii se zvířátky přišlo to nejcenější, a to byla praktická ukázka. Každý z přítomných seniorů, dospělých i dětí si mohl papoušky, morčata, nebo i králíčka osahat, pohladit s terapeuty si popovícdat.

Nechyběla ani soutěž v malování papouška Rozárky, kterou vyhodnotili samotní terapeuti a ceny doletěly během týdne (papouščí bombóny, pasteky, bloky) až k vítězům. Na místě byla vytvořena mini výstava.

Milá, barevná a zajímavá akce. Akce podpořena městem Prachatice v rámci mezigeneračního setkávání, volnočasových aktivit 2023.

Hanka RH+ Rabenhauptová

17.05.2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.