Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Procvičili jsme smysly v Komu?NITním centru

V  Komu?NITním centru Prachatice jsme zahájili nový měsíc smyslovou aktivizací. Setkání s názvem „Zapojme smysly“ začalo optickými klamy, které někomu mohly zamotaly hlavu. Někteří zapojili svou představivost natolik, že viděli více, než bylo původně zamýšleno.

Poté plynule navázala Bohdanka Kollarová se svým krátkým vhledem do aromaterapie. Představila čtyři vonné esence – mandarinku, mátu, meduňku a levanduli. Ostatní nejdříve hádali, o které esence se jedná. Díky skvělým znalostem Bohdanky jsme získali spoustu zajímavých informací o každé z esencí a o aromaterapii celkově, za což jí mockrát děkujeme.

Následně účastníci hádali obsah bylinkových pytlíčků, které si vyrobili na jednom z předchozích setkání. Poté následovalo hmatové pexeso a muzikoterapie s dešťovou holí a OceanDrumem.

Oproti předchozím setkání, která byla spíše kreativní a rukodělná, toto spočívalo v odpočinku a poznávání.

Srdečně Vás zveme na další setkání, které proběhne 9.11.2021 od 14.00, kde se dozvíte zajímavosti o Prachaticích a zahrajete si malou soutěž.

Akce proběhla v rámci projektu Aktivity Komu?NITního centra Prachatice, reg. číslo CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0008108, podpořeném z prostředků Evropské unie

 

 

Za KreBul, o.p.s.

Jakub Imbera

02.11.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.