Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint PRESS 2/2022 je zde pro vás

Nové číslo SeniorPoint Pressu 2/2022 pro seniory a všechny příznivce SeniorPointu Prachatice vyšel a k seniorům došel. Ve větším byl rozdán při setkání v KC Na půdě v neděli - cca 60 lidem, rozesílán je na kontaktní místa do domovů seniorů, center pro zdravotně postižené, ale i do partnerského města Zvolen. K vyzvednutí je v KreBulu na Zlaté stezce 145, Prachatice.

Tentokrát se v něm dočtete o oslavách 15. let KreBul, o.p.s., pod kterou je SeniorPoint, kontaktní místo pro seniory, jako jedno z pracovišť, s přiloženou zajímavou mapou historických mezníků společnosti. V čísle se dočtete o setkání v Praze, kde se hovořilo především o mezigeneračních aktivitách. Článek Pomáháme lidem z Ukrajiny je poděkováním všem, kteří pomáhají. Najdete zde i pozvánku na promítání filmu o lidech, kteří k nám z UA přišli, nebo hádanku. Bulletin přibližuje také činnosti KreBulu, ať je to komunitní centrum Na půdě, či osobní asistenci, multikulturní knihovničku anebo občanskou poradnu. 

Obeznámeni budete s výsledky Fóra Zdravého města Prachatice a návštěvě dobrovolníka z Turecka v KreBulu a výsledcích únorové kampaně Přeplav svůj La Manche. Závěr patří pozvánkám na výstavy do SeniorPointu a setkání, jako bude například 14. 4. s autorkami výrobků pro opuštěné děti, či 24. 4.  brigáda Ukliďme SeniorPoint – zahradu nebo dále 27.4. počítačový kurz pro seniory, nebo otevření kurzu komunikace – česko-rusko-ukrajinské pro seniory a osoby se zdravotním postižením. Tedy je na co se těšit. Aktivity jsou podporovány městem Prachatice, Jihočeským krajem, společností KreBul a Ministerstvem kultury.

SeniorPoint Press vznikl díky redakční radě, dobrovolníkům. Děkujeme.

V příloze číslo 2/2022

Hanka RH+ Rabenhauptová

11.04.2022
SeniorPoint PRESS 02/2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.