Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint PRESS bez presu

Na závěr roku se sešli aktéři bulletinu SeniorPoint PRESS na radnici. Bulletin pro seniory vydává město Prachatice a společnost KreBul, a to za podpory Jihočeského kraje a Ministerstva kultury ČR.

Na setkání byl i místostarosta Jan Kotrba, který za město také poděkoval nejen všem přítomným, ale i těm, kteří se nemohli ze zdravotních důvodů dostavit. Řekl: „Mám radost, že svým bulletinem rozdáváte radost, a tu poskytujete těm, kteří nemají přístup k internetu. Mají tak možnost přečíst si, poslechnout v klidu zprávy, rady, informace, ale i zábavu … Děkuji Vám.“

Tištěnou podobu řídí redakční rada Hanka RH+ Rabenhauptová (za město a SeniorPoint) a Zdeněk Krejsa (za společnost KreBul). Zvuková podoba je v gesci Václava Maliny, redaktora, kameramana, spisovatele, fotografa, reportéra, dobrovolníka. A proto ani při slavnostním setkání nechyběl mini kurz hlasové gymnastiky. Stejně tak se připojila Věra Schulzová, která dělá korekturu bulletinu a nechybělo ani malé cvičení na balančním dřevěném prkně, které při balancování učí držet rovnováhu a posiluje stabilizaci, kterou všichni potřebujeme.

Všichni obdrželi dáreček - Müsli srdcem, jako poděkování za čas, um a radost, kterou rozdávají svými hlasy nevidomým a slabozrakým (seniorům) právě ve zvukové podobě SeniorPoint PRESSu.

Zde je poslední číslo zvukové podoby a k 1. lednu 2023 připravujeme již dnes tištěnou podobu a následně pak zvukovou čísla 1/2023 SeniorPoint PRESSu, kde v úvodu nás pozdraví Václav Krása, předseda Národní rady osob se zdravotně postižených.

Za seniory a nevidomé velké poděkování všem dobrovolníkům i profesionálům, podílejícím se na vzniku čtvrtletníku pro seniory a osoby se zdravotním postižením.

Hanka RH+ Rabenhauptová

03.01.2023
Audio podoba SeniorPoint PRESSu 4/2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.