Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

PRESS 1/2023 předán na oddělení následné péče

S novým rokem vyšlo i nové číslo bulletinu SeniorPoint PRESS. Každé nové číslo „někde uvedeme do života“. Tentokrát to bylo na oddělení následné péče prachatické nemocnice, kde udělalo ležícím a rehabilitujícím pacientům, možná i sestřičkám, velkou radost.

Paní Františka Pešková, tč. pacientka oddělení následné péče Nemocnice Prachatice a.s.  řekla: “Ale to se podívejme, kolik věcí se tam dole (myslela v Prachaticích) děje. No to si teda nejen prohlédnu, ale celé, od začátku až do konce přečtu. Tady mám na to času dost“.

V čísle je novoroční přání Václava Krásy z NRZP, porady z Občanské poradny, poohlédnutí za osobní asistencí. Dočtete se také o novém realizátorovi aktivit v KC Na půdě, jímž se stala MAS ŠUMAVSKO. Mnoho krásných obrázků malířky - seniorky Jitky Sedlecké dokresluje mnoho dalších článků o úspěšném čtvero setkání u vánočního stromku v Mezigenerační zahradě prachatického KreBulu, nebo o připravovaných akcích, jako je novoroční koncert, maškarní bál, seminář, či vernisáž výstavy. Vyžádejte si v KreBulu tištěné číslo anebo koncem ledna zvukovou podobu.

Napište nám: seniorpoint@prachatice.cz

Hanka RH+ Rabenhauptová

05.01.2023
SeniorPoint PRESS 01/2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.