Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Novoroční koncert zahřál u srdce

Novoroční koncert v komunitním centru Na půdě připravila obecně prospěšná společnost KreBul Prachatice. Přítomní si užili krásnou atmosféru při poslechu známých i méně známých písní.

Koncert symbolicky odstartoval další rok aktivit v domě Křižovatka u parku, Zlatá stezka 145 Prachatice. Úvodního slova se ujal ředitel společnosti Zdeněk Krejsa, který přivítal početné posluchače a poděkoval jim, že se společně přišli na chvíli zastavit a užít si společný čas. Pak již předal mikrofony čtyřem hostům, kteří přijali pozvání a přijeli se svým koncertem do Prachatic na půdu.

Za klavír usedl skvělý klavírista, hudebník a také zpěvák Petr Ožana a mikrofonů se ujali Andrea Holá, Elis Ochmanová a Lukáš Randák, který se v roce 2020 stal jedním z patronů komunitního centra. Od prvních tónů bylo zřejmé, že se bude jednat o neopakovatelný večer. A také, že ano.

Známé hity střídaly ty méně známé a účinkující se střídali u mikrofonů, aby každý ukázal své umění. Celý koncert provázela úžasná nálada a atmosféra a bylo vidět, že vystupující nepojí pouze hudba a zpěv, ale zejména opravdové přátelství, díky kterému se vzájemně doplňují, podporují, dělají si ze sebe legrácky a hlavně… dávají do zpěvu své srdce. Že to skvěle funguje se ukázalo i v publiku, kde smích občas vystřídala nějaká ta slza dojetí, ale hlavně radost, pohoda, blízkost. Přesně, jako v závěrečné písni, kterou všichni známe v podání Hanky Zagorové: Je naprosto nezbytné, aby nebe bylo blankytné. Hvězda, aby plála, člověk vyšel z mála, hlas zněl jako hlas má. Je naprosto žádoucí, láska aby hřála za nocí. To je naprosto důležité, abych byla šťastná.

Jsme velmi rádi, že se nám koncert podařilo uspořádat. Děkujeme všem, kdo jej přišli podpořit svou účastí. Děkujeme účinkujícím – Andree Holé, Elis Ochmanové, Lukáši Randáškovi a Petru Ožanovi, kteří nás všechny přesvědčili o svých kvalitách. V neposlední řadě děkujeme také zvukaři, kterým se pro tento večer stal Jakub Weiss.

Letošní sezóna je tak oficiálně zahájena, a to také díky finanční podpoře Ministerstva kultury ČR a Nadace České spořitelny. Těšíme se na vás na další akci, kterou tentokrát bude Maškarní bál. Ten proběhne v pátek 17. března od 20:00 hodin ve společenském sále Národního domu v Prachaticích. Vstupenky jsou v předprodeji od 1. února v kanceláři KreBul, o.p.s. nebo na telefonu 723 123 093. Těšíme se na vás společně s kapelou ValdaBand, a to v maskách i bez masek.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.

ředitel

 

Foto: Zdeněk Krejsa, Jakub Imbera, Jiří Gabriel Kučera

27.01.2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.