Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Nezapomínáme společně

Obecně prospěšná společnost KreBul se také v letošním roce zapojila do výzvy WeRemember, která má za cíl připomínat a nezapomínat na události spojené s druhou světovou válkou.

Kampaň vrcholí v rámci Mezinárodního dne památky obětí holokaustu, který je celosvětově připomínán 27. ledna (právě tento den v roce 1945 byl osvobozen koncentrační tábor Osvětim-Březinka).

V letošním roce jsme oslovili spolupracující organizace a instituce, abychom se takto symbolicky k výzvě připojili společně a zároveň tak odstartovali celoroční multikulturní aktivity, které vyvrcholí v říjnu již šestnáctou konferencí o multikultuře. V letošním roce tedy společně – KreBul, o.p.s., Gymnázium Prachatice, Střední pedagogická škola Prachatice, ZIPCEM (Združenie Informačných a poradenských centier mladých v SR)  a Galéria Jabloň - Kulturné a kreativné centrum Prievidza.

A jak se do kampaně můžete zapojit vy? Napište na papír #WeRemember, pořiďte fotku, kde držíte tento nápis a sdílejte ho na sociálních sítích (lze zaslat přímo na stránku kampaně). Společně můžeme přispět k tomu, že na minulost nikdy nezapomeneme.

Zapojení se do této kampaně symbolicky odstartovalo projekt Vzpomínka pro lidskost 2023, který již šestnáct let přináší aktivity z oblasti multikulturní výchovy – besedy, setkání s pamětníky, filmový klub, návštěvy památníků, konference…., a to za finanční podpory Nadačního fondu obětem holocaustu a Jihočeského kraje.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS., ředitel

 

Foto: Zdeněk Krejsa, Gymnázium Prachatice, Střední pedagogická škola Prachatice, ZIPCEM SR, Galéria Jabloň

27.01.2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.