Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Velikonoční 1/4 v ICM

Prachatice, 3. dubna 2015 – Tradiční akční čtvrtky v ICM Prachatice pokračovaly tentokrát v duchu velikonočních svátků. Na programu bylo všelijaké velikonoční tvoření.

Od ledna letošního roku začala KreBul, o.p.s. a její projektové pracoviště Informační centrum pro mládež realizovat pravidelné čtvrteční aktivity. Ta poslední se nesla v duchu vítání jara, příprav na nastávající velikonoční svátky.

Za dávných dob bylo toto období „pohanským“ svátkem, který oslavuje příchod jara a tepla, zrození, a lidé se připravují na to, že budou po zimě zase hospodařit na poli. V ICM byla připravena různá stanoviště, kde bylo možno vytvořit slepičku a kohoutka z plata od vajíček, či vlastní samolepku pomocí ozdobných děrovaček. Kreativnější mohli dokonce i malovat. Největší ohlas však sklidila vrtačka či pilníky a děrování kraslic.

Realizace tvořivých čtvrtků je v rámci projektu "VOLNOČAS V PRACHATICÍCH", realizovaného za finanční podpory MŠMT a Jihočeského kraje.

Informační centrum pro mládež Prachatice zřizuje KreBul, o. p. s. od roku 2009. Navštívit nás můžete každý den od pondělí do pátku v čase 10:00 – 17:00 hodin na adrese Zlatá stezka 145 Prachatice. Více o nás a našich aktivitách se můžete dočíst na www.krebul.cz.

Všem přejeme krásné období a zrod do jarních dní.

 

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

pedagog volného času

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.