Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Počítáme s vámi

Každoročně na 3. prosince připravují zdravotně postižení a jejich přátelé Den zdravotně postižených, který letos bude navazovat na Den zdravotně postižených a nejen jich 2014, který za podpory Jihočeského kraje a města Prachatice proběhl již 1. 10. 2014.

Projekt POČÍTÁME S VÁMI, o. p. s. KreBul je podpořen z programu MŠMT pro rok 2014. Již proběhlo a také se připravuje v rámci něho řada aktivit. Jednou z nich přímo 3. 12. 2014 bude dopolední workshop s umělci malujícími ústy a nohama ze společnosti ÚMUM z Liberce, který je určený dětem s omezenými příležitostmi. Půjde o velké malování, ale i vystoupení dětí a mladých lidí s jinak omezenými příležitostmi.

Odpoledne 3. 12. 2014 v 14:30 hodin v Městském divadle v Prachaticích proběhne vernisáž výstavy obrazů umělců malujícími ústy a nohama pod názvem: Ne ruka, to duše maluje a výstavy fotografií osob se zdravotním postižením RH+ a spol.

Výstava s daleko větším množstvím obrazů lidí malujících ústy a nohama s názvem Ne ruka, to duše maluje, bude po celý měsíc prosinec 2014 v domu Křižovatka u parku o. p. s. KreBul, v sále KŘIŠŤÁL, Zlatá stezka 145, Prachatice. Přímo zde budou také k dostání (zakoupení) pohledy, přáníčka lidí, kteří obrazy malují. Můžete je zakoupením jakéhokoliv výrobku podpořit.

3. 12. 2014 od 16:00 hodin je připraveno pro všechny zdravotně postižené a jejich přátele setkání – divadelní představení Včera, dnes a zítra v Městském divadle v Prachaticích, kdy David Šír ve spolupráci s divadlem SEMAFOR a rodinou Felixe Holzmanna uvede interaktivní představení. Půjde o legendární a notoricky známé scénky, o kterých budou rozhodovat diváci, jako: Svačina, Alibi, Ukulele, Skleróza, Domácí úkol, Včera, dnes a zítra,…  Vstupným, vedle padesátikoruny, je i malý dárek pro děti a mladé lidi se zdravotním postižením. Sběr dárků pořádáme v rámci akce A pošli to dál, což znamená dát z domova, nějakou hračku, blok, knihu, hru, tedy věci, které již nepoužíváte a  jsou zachovalé, zabalíte a přinesete pod stromeček do divadla. Anonymně pak dárky budou předány na místě při odchodu anebo poté dětem a mládeži s omezenými příležitostmi.

Pokud máte zájem nám pomoci, jakýmkoli způsobem podpořit tuto akci (jakoukoli část), ozvěte se na adrese: postizeni@prachatice.cz.

Předem všem děkujeme. Podpořte nás svou účastí.

Srdečně Vás všechny zveme.

Jiří Gabriel Kučera, Hanka RH+ a Zdeněk Krejsa, realizátoři


Autor článku: Hana Rabenhauptová

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.