Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

ERA POMÁHÁ REGIONŮM, HUSA DOBROVOLNÍKŮM

Jak kreativně požádat o podporu, ať už finanční či informační? V KreBul, o. p. s. se nebojí zapojit dobrovolníky a zároveň projekt probrat u dobrého oběda.


Každý z pozvaných měl možnost si vybrat, jak se na obědě bude podílet a co donese a společně jsme stolovali se svatomartinskou husou, která byla hlavním chodem celé tabule. Mezigenerační a mezigenderové pozvání přijali zástupci města Prachatice, zástupci spolků či organizací, dobrovolníci. Po slavnostním obědě byl představem projekt DOBROVOLNÍK V KAŽDÉM Z NÁS z  „ERA pomáhá regionům“, který si klade za cíl finančně podpořit realizaci vybraných veřejně prospěšných projektů. Klíčovým cílem programu je přispět k rozvoji udržitelného rozvoje a ke zlepšení kvality života v regionech.


Čtyři žadatelé, kde KreBul, o. p. s. je jedním z nich, v průběhu aktuálního ročníku programu získají v jednotlivých regionech od veřejnosti prostřednictvím online sbírkové platformy nejvíce prostředků, dostanou dar ve výši 50 000 Kč, 40 000 Kč, 35 000 Kč a 25 000 Kč. V každém regionu bude přiděleno 150 000 Kč, celkem tak bude v této výzvě rozděleno 3 000 000 Korun českých. A v KreBul, o. p. s. se tímto gestem vybralo zatím 1 900,- Kč a sbíráme dál. Všichni pozvaní dále informace rozšiřují, sdílejí, předávají. Záměr, jak tedy projekt podpořit zážitkovou formou se podařil a děkujeme všem donátorům, všem zúčastněným za sdílení, příspěvky, podporu.
Jak můžete i vy podpořit tento projekt?

Číslo účtu, kam můžete posílat své příspěvky:
101 7777 101/0300

Variabilní symbol: 202

Při platbě převodem z účtu uveďte VS projektu.

 

Více na http://www.erapomaharegionum.cz/projekty/povltavi/225145/dobrovolnik-v-kazdem-z-nas

 

JGK, 20. listopadu 2015

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.