1 balení propláchnuté a odstředěné rukoly
1 balení polníčku
10 křepelčích vajíček – uvařené
1 balení ředkviček, očištěné, nastrouhané/nakrájené na plátky
zálivka:
5 lžic olivového oleje
1 lžíce medové hořčice
1 lžíce medu
½ lžičky majonézy
sůl, pepř
Zálivku si připravíme jako první – vše dáme do skleničky – uzavřeme a důkladně protřepeme až se vše spojí v krémovitou zálivku.
Křepelčí vajíčka uvaříme na tvrdo – od okamžiku varu – kdy začne voda vřít – to trvá 1,5 min. Necháme vychladnout, oloupeme a rozkrojíme napůl.
Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky (lze použít struhadlo, plátkovací).
Rukolu a polníček opláchneme, lehce osušíme,/odstředíme, dáme do misky a jemně proházíme se zálivkou. Pak vše navrstvíme na talíře a máme hotovo.
Občanská poradna
Informační centrum pro mládež
Vzdělávací centrum
» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb