Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Zdravé vaření

ZELENINOVÝ SALÁT S CIZRNOU – Recept – (pro 4 osoby)

250 g sušené cizrny

250 g cherry rajčátek

1 salátová okurka

1 oranžová paprika

4 jarní naťové cibulky

sezamová semínka

 

zálivka:

4 lžíce olivového oleje

2 lžíce citrónové šťávy

petrželová nať (sušená nebo čerstvá)

sůl, pepř

 

Sušenou cizrnu den předem namočíme, druhý den slijeme, dolijeme čerstvou vodou a uvaříme doměkka a ke konci osolíme.

Rajčata, papriku, okurku omyjeme, cibulku očistíme a vše pokrájíme.

Připravíme si zálivku  – vše dáme do skleničky – uzavřeme a důkladně protřepeme až se vše spojí.

Do větší mísy vsypeme uvařenou a vychladlou cizrnu, přidáme zeleninu, zakapeme zálivkou a promícháme. Necháme chladit/odstát asi 30-60 min. Následně nandáme na talíře a posypeme semínky a podáváme s domácím čerstvým pečivem.

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.