Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint Prachatice pozval na jedno odpoledne spisovatele

SeniorPoint Prachatice pozval na jedno odpoledne spisovatele

 

Spisovatel Karel Kadlec, který žije v Prachaticích, se věnuje literatuře. Nejen jako pracovník knihovny na místním gymnáziu, ale především i jako autor. V tuto chvíli píše pohádku, ale tentokrát nám představil svou prvotinu „Dcery temnot“, ve které jsou dva tajuplné příběhy o upírech. Proto atmosféra v SeniorPointu Prachatice byla tajemná.

„Čtenáři nemohou čekat romantický příběh lásky upíra a vlkodlaka, takový, který nabízí současná literatura, ale tajemné řádky, kde se člověk opravdu bojí. Neznalost tehdejších lidí, pověry a davové šílenství udělá z knihy ještě tajuplnější  dílo“, uvedl Karel Kadlec svou knihu.

Než došlo k autorskému čtení, odprezentoval autor informace o historii upírů od dávných věků po současnost, od kronik a archeologických nálezů po literární ztvárnění. Poté beseda byla zakončena podpisy čtenářům a bylo i „něco k zakousnutí“ – samozřejmě tematicky rakvičky a nápoje s označením A+, B-, AB a 0.

SeniorPoint je místo, kde máte možnost se podílet na akcích pro Vás od Vás – senioři seniorům, dále naleznete komplexní informace z oblastí života, které Vás zajímají, získáte informace o sociálních službách, úřadech, institucích, veřejných službách, kontakty na seniorské organizace a informace o dalších systémech pomoci a podpory seniorům, můžete si vyřídit slevovou kartu Senior Pas, či máte možnost přečíst si časopisy věnované seniorům. SeniorPoint Prachatice je jedno z projektových pracovišť KreBul, o. p. s.

 

Za SeniorPoint Prachatice Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.