Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Senior point

Co je SeniorPointKalendář akcíProběhlé akceSeniorPoint PRESSSenior PasSpolupracujíci organizaceDůležité odkazyKontakty

Kalendář akcí

DIVADELNÍ PŘEDNÁŠKA: Senioři bez nehod

Termín od - do: 15.01.2019 - 15.01.2019

Stárnout bezpečně je jedním cílem města Prachatice.
 
 
 

Zveme vás na edukativní přednášky formou divadelních scének spojených s odborným výkladem a audiovizuální prezentací. Součástí těchto představení bude i hlasovací zařízení v publiku, díky kterému se senioři budou moci interaktivně rozhodovat o vývoji děje, což přispěje k lepšímu pochopení celé problematiky.

Dvě přednášky, na které si je třeba zarezervovat místa u koordinátorky Hanky RH+ Rabenhauptové na emailu: hana.rabenhauptova@mupt.cz a nebo prostřednictvím SMS na čísle: 724 188 864 proběhnou v Prachaticích 15. ledna 2018 od 9:30 a od 13:00 hodin v Domě Křižovatka u parku, Zlatá stezka 145, Prachatice.

Projekt zvýšení bezpečnosti seniorů v dopravě má za účel zvýšení dopravní bezpečnosti seniorů, Snížení nehodovosti seniorů a rozšíření povědomí o této problematice, Seznámení se specifiky chování seniorů v provozu a doporučení opatření, jež přispějí ke zvýšení jejich bezpečnosti nejen na silnicích, Představení potenciálu moderních asistenčních systémů motorových vozidel, Připomenutí pravidel silničního provozu pro řidiče, cyklisty a chodce, Upozornění na zdravotní omezení vyplývající z věku účastníka silničního provozu, Informování o vedlejších účincích léků a dalších rizikových faktorech.

 

Tvářemi projektu a kampaně budou herečka Jaroslava Obermaierová a herec a zpěvák Jiří Štědroň.

 

Akce je realizována u nás za podpory Zdravého města Prachatice a SeniorPointu Prachatice. Projekt Senior bez nehod je financován z fondu zábrany škod České kanceláře pojistitelů.

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.