Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Záložky do knížky

Prachatice, 28. duben 2017 – „Jak dodat motivaci dětem ke čtení? Třeba tak, že si vyrobí svou vlastní záložku do knížky a rádi se vrátí k rozečteným stránkám!“ Tak znělo uvedení do tvořivé akce, kterou si připravila Hâle Aslantaş, účastnice Evropské dobrovolné služby.

Evropská dobrovolná služba umožňuje mladým lidem zapojit se individuálně nebo ve skupinách do dobrovolnických projektů konaných v zemích EU a v partnerských zemích. Cílem Evropské dobrovolné služby je rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi. KreBul, o. p. s. umožnila dvěma mladým lidem osobní rozvoj, vzdělání a zkušenost prostřednictvím pobytu v zahraničí v činnosti v obecně prospěšné společnosti.

Mezi hlavní cíle KreBul, o. p. s. patří nejen odborné sociální poradenství, ale i realizace projektových pracovišť, spolupráce s jinými neziskovými organizacemi a Městem Prachatice, příhraniční spolupráce, vzdělávání dětí, dospělých i seniorů, nepravidelná práce s neorganizovanými dětmi a mládeží, zájmová činnost a výchova… A to jsou činnosti, ve kterých se následující měsíce budou dobrovolníci realizovat.

Aktivita připravená pro děti měla multikulturní rozměr, jelikož bylo třeba hledat porozumění nejen v cizím jazyce. Děti na závěr poděkovaly a odnášely si záložku domů. Děkujeme za účast a těšíme se na další tvořivé akce, ve kterých nás finančně podporují MŠMT a Jihočeský kraj v rámci projektu Čas na nikoho nečeká.

 

Za KreBul, o. p. s. Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

 

 

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.