Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

PUTUJEME PO SENIORPOINTECH

PUTUJEME PO SENIORPOINTECH

SeniorPoint Prachatice, Zlatá stezka 145, Prachatice, nabízí zapojení do celoročního projektu PUTUJEME po SeniorPointech ČR.

V KreBul, o. p. s., projektovém pracovišti SeniorPoint Prachatice, naleznete mapu s informacemi o pořádaném projektu i s již prvními místy prohlédnutí. K dispozici je několik desítek míst, které můžete navštívit, kde vždy dostanete razítko či podpis pracovníka jako důkaz o tom, že jste tam byli. 

A vaším úkolem bude s pasem (který si vyzvednete v KreBul, o. p. s. či vytisknete) putovat po sídlech SeniorPointů  a zúčastnit se soutěže. Všechny pasy budou zařazeny do slosování a výhrou bude zážitek pro vás. Takže jeden čtverec = jedno místo navštívení – jedno razítko, podpis, či mapa nebo fotografie s vámi. Průběžně nás můžete informovat na prachatice@seniorpointy.cz.

Pas poté odevzdejte do 1. 12. 2017 v SeniorPointu Prachatice, v místě sídla KreBul, o. p. s., Zlatá stezka 145, Prachatice.

Za SeniorPoint Prachatice J. G. Kučera a dobrovolníci

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.