Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Workshop o dobrovolnictví

V pondělí 11. září se v prostorách domova mládeže uskutečnila prezentace dobrovolnictví a dobrovolnických příležitostí. Více jak šedesát studentek a studentů prvních ročníků se tak, od koordinátora Dobrovolnického centra Prachatice Jiřího Gabriela Kučery dozvědělo, kdo je dobrovolník, jaký je zákon, co dobrovolníci mohou a nemohou vykonávat.

Představena byla také internetová databáze dobrovolnických příležitostí, kterou mohou využít jednak ti, kdo se chtějí stát dobrovolníkem a nabídnout zde svůj čas, um. Na druhé straně se může objevit i poptávka konkrétní organizace, osoby.

V rámci workshopu dostali prostor také dobrovolníci evropské dobrovolné služby Hale a Seyit, kteří prezentovali, co je EDS, co zde v Prachaticích po dobu 6 měsíců vykonávají a proč doporučují, aby se mladí stali dobrovolníky.

Workshop se uskutečnil v rámci dobrovolnického projektu, podpořeném z prostředků Ministerstva vnitra a Jihočeského kraje.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.