Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

V Prachaticích byly opět senior hrátky a představil se i SeniorPoint Prachatice

Seniorhrátky v Prachaticích

Tato akce se konala jako již tradičně ve Společenském sále Národního domu. Hlavní hvězdou programu byl opět energický Josef Laufer, před kterým se pár songy vystoupil Martin France. Senioři také mohli slyšet informace o SeniorPointu Prachatice, seniorpasech, mohli si změřit tlak, cukr v krvi, cholesterol či se občerstvit u stánku, vychutnat si taneční vystoupení či vhled do historie Prachatic. Celá akce proběhla za účasti hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské, starosty města Martina Malého a místostarosty Jana Klimeše. Moderátorka Českého rozhlasu České Budějovice Ivana Šimánková provázela přítomné seniory celým programem. Akce byla doplněna fotografiemi z  akcí Hanky RH+ a fotografa Karla Rabenhaupta.

 SeniorPoint Prachatice měl svůj koutek přímo v sále Národního domu, na konci seniorům pracovníci KreBul, o. p. s. rozdali nejen kontakty na všechna projektová pracoviště, ale i aktuální číslo SeniorPoint PRESSu. SeniorPoint je kontaktní místo pro seniory, kde je možné nalézt komplexní informace z oblastí života, které seniory zajímají, poskytuje informace o sociálních službách, úřadech, institucích, veřejných službách, dají se zde nalézt kontakty na seniorské organizace a informace o dalších systémech pomoci podpory seniorů.

 

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

koordinátor SeniorPointu

05.09.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.