Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Kulatý stůl o aktivním stáří

Poradenské a informační centrum pro seniory a ICOS Český Krumlov uspořádal 13. 9. 2018 v Českém Krumlově kulatý stůl na téma Aktivní stáří v příhraničních regionech Jihočeského kraje. Díky pozvání Tomáše Zunta, ředitele organizace ICOS Český Krumlov, dostalo tak příležitost i město Prachatice a SeniorPoint, za něž vystoupili Hanka Rabenhauptová a Zdeněk Krejsa a odprezentovali seniorské aktivity, příklady dobré praxe.

Vedle představení činnosti krumlovského seniorského centra, krátkého představení všech účastníků proběhla diskuze, co by se dalo ještě v této oblasti zlepšit, v čem spolupracovat … Na kulatém stolu se řešily stejné podněty jako u nás. Zúčastnili se jej zástupci samosprávy, poskytovatelů sociálních služeb, knihovny, ale i samotní aktivní senioři a to nejen z Českého Krumlova, ale i např. ze sousední Kaplice.

Prachatická prezentace spojená s výstavu fotografií a předáním SeniorPoint Pressů měla ohlas. A vězte, měli jsme co ukazovat, přednášet. Těch prachatických aktivit se seniory pro seniory je skutečně hodně!

Hanka RH+ Rabenhauptová

14.09.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.