Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Tolerance a lidská práva

V pondělí 19. listopadu 2018 jsme s klienty Komu?NITního centra Prachatice při KreBul, o.p.s. na Zlaté stezce 145 besedovali o lidských právech a toleranci.

V rámci tolerance jsme společně hovořili o konkrétních zkušenostech, jak se nás každého v běžném životě tolerance a někdy zejména netolerance dotýká.

Vášnivá diskuze vypukla při rozebírání lidských práv. Zejména pak u některých, která se velmi prolínají dnešní společností. Byla to tato práva - Všichni jsou si před zákonem rovni a mají právo na stejnou ochranu zákona bez jakéhokoli rozlišování nebo právo na to být považován za nevinného, dokud není soudem prokázána vina“.

V závěru jsme se shodli na tom, že naše země patří mezi ty vyspělé společnosti, kde je to s dodržováním lidských práv dobré, ve srovnání s některými zeměmi světa.

 

Akce byla podpořena z dotačního programu Evropské unie.

 

V pondělí 26. listopadu 2018 od 14 hodin se přijďte do Komu?NITního centra Prachatice přichystat na adventní čas. Budeme společně vyrábět adventní věnce, jste srdečně zváni.

 

Za KreBul, o .p. s.

 

Bc. Štěpánka Válková – komunitní sociální pracovník

 

 

 

 

 

19.11.2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.