Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint PRESS 02/2019

V rámci Benefičního maškarního bálu společnosti KreBul Prachatice získalo přes 130 účastníků ještě horké číslo SeniorPointu Prachatice. Vychází za podpory Jihočeského kraje a města Prachatice.

V novém čísle se dočtěte o APRÍLU, nechybí poohlédnutí za akcemi minulého čtvrtletí. V rubrice představujeme – představujeme Senior taneční country klub Prachatice jeho desetiletou  historii. Nově nabízíme informace o Semínkovně 21. století, nově vznikajícímu WIKIKLUBU v SeniorPointu, či zapojení se do Víkendu otevřených zahrad s Mezigenerační zahradou u KreBulu.

Na závěr nechybí akce na další čtvrtletí, ze kterých vybíráme konferenci k Pochodu smrti v květnu a s ní související aktivity.

Jaroslav Prášek píše záznam z praxe. Dočtete se, kde putuje SENIORPEXESO a jak jej získat. Také zde nechybí varování o Půjčování z Občanské poradny Prachatice.

Zapojit se můžete do soutěže: Hledáme 2019 míst, která stojí za to vidět (posílat na adresu SeniorPointu můžete fotografie, pohledy, povídání z cest, z různých měst).

SeniorPoint PRESS 2/2019 v příloze.

Hanka Rabenhauptová (RH+)

22.03.2019
SeniorPoint PRESS 02/2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.