Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Deskovky v KomuNITku

První pondělí v měsíci je v komunitku spojeno s deskovými hrami.  Nebylo tomu jinak ani 1. 4. 2019 od 14 hodin, kdy jsme v rámci Komu?NITního centra Prachatice při KreBul, o. p. s. na Zlaté stezce 145 hráli hru BUM!

 Cílem hry je vymyslet za určitý časový úsek z předem dané slabiky slovo. Časový limit je dán „tikající bombou“ v rozmezí náhodného časového limitu 10 – 60 sekund.

Hra slouží k bystření mysli, rychlosti, trénování paměti,… Výhodu má bezpochyby ten, kdo má větší slovní zásobu. Lépe pak „sáhne“ pro vhodné slovo. Při samotné hře je člověk také nezvykle dravý a soutěživý. V zápalu hry, tvorbě slov, se potkáme i s neexistujícími slovy, která jsou vytvořena v časovém presu.

Klienti si hru pochvalovali. Hodnotili jí jako jednu z velmi zábavných s tím, že se k ní s radostí v budoucnosti rádi vrátí.

Akce byla podpořena z dotačního programu Evropské unie.

 

Další akcí v Komu?NITním centru Prachatice bude povídání o tom, jak se jako spotřebitel bránit nekalým praktikám různých prodejců, finančních poradců,…
a to v pondělí 8. 4. 2019 od 14 hodin. Přijďte, jste srdečně zváni.

 

Za KreBul, o. p. s.

 

 

Bc. Štěpánka Válková – komunitní sociální pracovník

 

04.04.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.