Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

VÝSTAVA: Vodňanka v ICM

Nedávno jsme vás informovali, že Informační centrum pro mládež Prachatice (ICM) slaví 10 let svého působení v Prachaticích. Po instalaci INFO BODU na Gymnáziu Prachatice dala příležitost žákům z Vodňanky.

 

Základní škola Prachatice, Vodňanská 287 je příspěvková organizace a vykonává činnost základní školy, zařízení školního stravování, školního klubu a školní družiny. Byla oceněna společností Comenius v oboru Nejlepší vzdělávací instituce 2005 a je bezbariérová.

Škola vznikla již v roce 1881 jako ČESKÁ OBECNÁ ŠKOLA, ale bylo nutno řešit mnoho problémů (nedostatek vhodných prostor, kolísavý počet žáků atd.). O prázdninách roku 1923 se přistoupilo ke stavbě nové budovy a tou byla právě budova ve Vodňanské ulici. V roce 1934 po přístavbě 2. patra získala škola současnou podobu, kde byla umístěna škola obecná i měšťanská.

Tato škola má v Prachaticích dlouhou historii a ICM Prachatice je rádo, že může vystavovat obrázky žáků této školy. Zapojil se zvláště I. stupeň s motivy jako jsou zvířátka, stavby i abstrakce. Výstavu můžete shlédnout po celý květen v otevírací době KreBul, o. p. s. (ICM) na Zlaté stezce 145.

Příští měsíc tuto výstavu vystřídají práce žáků ze Základní školy Zlatá stezka 387.

 

Za ICM Prachatice Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

 

 

 

 

02.05.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.