Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Audio SeniorPoint PRESS 03/2019 pro vás

Zvukovou podobu červencového čísla SeniorPoint Pressu 2019 tentokrát nahrávaly také děti. Seskupení přátel pointu se sešlo s Václavem Malinou, redaktorem a nahrálo 12 minut zvuku – četby celého SeniorPoint Pressu 3/2019.

Jaromír Popiel, Olga Korbelová, Hanka RH+ Rabenhauptová, Jiří Gabriel Kučera, Emílie Popielová, Václav Malina a Andrejka Houšková a Terezka Houšková společně namluvili poslední číslo SeniorPoint Pressu pro nevidomé a seniory, kteří již těžko čtou. Mezigenaračně tentokrát proto, že v bulletinu je psáno o soutěži Šťastné stáří očima dětí, aneb jak tráví děti čas s babičkou a dědou. Press byl doplněn také řadou obrázků dětí z místních škol na výše uvedené téma.

Krásná práce. Zvuková podoba půjde nyní do Domova seniorů Mistra Křišťana, nevidomým a také si ji můžete poslechnout v příloze našeho článku.

Děkujeme za podporu společnosti KreBul o.p.s., Ministerstvu kultury,  Jihočeskému kraji a městu Prachatice. Děkujeme dobrovolníkům, kteří se na této zajímavé aktivitě podílejí.

Hanka RH+ Rabenhauptová

30.07.2019
Audio SeniorPoint PRESS 03/2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.