Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Dobrovolnice z Itálie

KreBul, o. p. s. z Prachatic a Hodina H z Pelhřimova opět spolupracují v projektu evropské dobrovolné služby (EDS).

KreBul, o. p. s. přivítala dnes na deset měsíců dobrovolnici z Itálie, se kterou se již domlouvají aktivity pro její činnost. Ada Lena může nabídnout nejen jazykovou kavárnu, protože ovládá několik jazyků, ale především nám pomůže s činností pro děti a mládež, studentům přinese osvětu v rámci EDS, představí nám svou zemi v rámci kulturních večerů, pomůže při přípravách aktivit pro seniory atd. Těšíme se, že opět rozšíříme činnost KreBulu a představíme evropské projekty zase mezi našimi přáteli a příznivci. Máte nějaký nápad, který by se mohl realizovat? Napište nám na dobrovolnici@krebul.cz.

Evropská dobrovolná služba umožňuje mladým lidem zapojit se individuálně nebo ve skupinách do dobrovolnických projektů konaných v zemích EU a v partnerských zemích. Cílem Evropské dobrovolné služby je rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi. Určena je mladým lidem ve věku 18 – 30 let (možnost zapojení i lidí s handicapem), kteří mají možnost vycestovat na 2-12 měsíců, přičemž mají hrazeno ubytování, stravu, jazykový kurz, pojištění, dopravu a navíc kapesné.

 

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

25.10.2019

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.