Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Více jak 600 vizitek na výstavě v SeniorPointu

V rámci cyklu Sbíráš, sbírám, sbíráme v SeniorPointu Prachatice byla na měsíc červenec připravena v SeniorPointu další výstava. Tentokrát to jsou VIZITKY (na výstavě je jich více jak 600) seniorky Daniely Bžochové a jejích přátel. Výstava byla podpořena z dotačního titulu Volnočasové aktivity 2020.

Daniela Bžochová vizitky sbírala v době, kdy pracovala, byla zaměstnána a nyní při velkém úklidu doma si řekla, že by je mohla nabídnout k výstavě. Oslovila své přátele a s kurátorkou výstavy se dílo podařilo, na výstavě je přes několik set vizitek aktuálních i starších. Měla také několik kuriozit. Např. jedna z vizitek ji přivedla až ke svému příbuznému, známým v zahraničí, či ukazuje vizitky ručně vyrobené. Všechny si můžete prohlédnout v sále společnosti KreBul – SeniorPointu Prachatice, Zlatá stezka 145 do konce července.

Na srpen připravujeme další zajímavou výstavu VÁZY /vázy skutečné i na obrazech dětí a seniorů).

Při vernisáži 1. 7. 2020 se sešli zájemci o aktivity SeniorPointu s autorkou a kurátorkou výstavy. Vedle samotné prohlídky a vyprávění o sbírce si přítomní mohli vyrobit svou vlastní vizitku. Vizitky mají stále své kouzlo, přes všechny sociální sítě, kde mnozí z nás odhalují více než je třeba!

 

Hanka RH+

13.07.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.