Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Nový web RDC

Regionální dobrovolnické centrum pro Jihočeský kraj spouští nový web.

Chcete dělat dobrovolníka? Zaregistrujte se

Hledáte dobrovolníky do své organizace? Zaregistrujte se

 

Chcete mít aktuální informace o nabídce a poptávce nejen v Jihočeském kraji? Zajímají vás novinky v oblasti dobrovolnictví, informace o školení? Potřebujete si vyhledat kontakty na organizace pracující s dobrovolníky? Těšit se můžete i na pravidelné akce pro veřejnost - Dny dobrovolnictví, dny otevřených dveří, atp.

Navštivte rdcjk.cz

 

Hlavním cílem projektu je vytvoření dostupnějších a kvalitnějších služeb v oblasti sociálního začleňování prostřednictvím poskytovaného dobrovolnictví a nastavení příznivého prostředí pro výkon a další rozvoj dobrovolnických aktivit pro co nejširší zapojení dobrovolníků a dobrovolnických organizací, vyzdvihnutí významu všech veřejně prospěšných dobrovolnických činností a posílení uznání dobrovolníků a dobrovolnictví ve společnosti obecně.

„Koncepce rozvoje dobrovolnictví v České republice s akcentem na zajištění regionální a oborové dostupnosti dobrovolnictví v podobě dobrovolnických center, tedy Regionální dobrovolnické centrum pro Jihočeský kraj“ má nyní nové webové stránky.

01.10.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.