Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

3D tisk pomáhá

Prachatice, 16. listopadu 2020 – KreBul, o.p.s. vytiskla a předala pro nemocnici v Prachaticích háčky na roušky. To vše díky grantu města Prachatice.

V letošním měla KreBul, o.p.s. zrealizovat maškarní bál. První termín jeho realizace byl stanoven na březen, druhý náhradní pak na říjen. Ani v jednom z termínů se však bál nemohl uskutečnit, a to díky vládním opatřením a nařízením.

Díky schválené změně účelu dotace jsme pořídili 3D tiskárnu, jako nový nástroj pro aktivity dětí a mládeže, seniorů, zdravotně postižených. Věříme, že již brzy se všichni budou moci seznámit s 3D tiskem a sami si vyzkoušet vymodelovat a poté vytisknout své představy.

KreBul, o.p.s. se rozhodla, že jako první věc, kterou na tiskárně vytvoří, budou speciální háčky na nošení roušek, díky kterým rouška tolik netahá ouška. První várka 66 háčků byla právě dnes předána do Nemocnice Prachatice, kde si je převzala manažerka kvality Ivana Čížková.

Děkujeme touto cestou městu Prachatice za finanční podporu, díky které jsme mohli 3D tiskárnu pořídit a aspoň trochu zpříjemnit práci zdravotníkům a pracovníkům nemocnice.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS., ředitel

16.11.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.