Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

ICM spolupracují na projektech

ICM Prachatice a ICM Český Krumlov spolupracují na projektech.

Informační centra pro mládež mají v náplni práce informační a poradenský servis pro děti a mládež ve věku 6 - 26 let. Mezi tento servis patří i prevence různých oblastí. ICM Prachatice úzce spolupracuje s pracovištěm poradny zdraví a zdravého životního stylu FOOD.BODY.LIFE, a tak uspořádalo ve spolupráci s ICM Český Krumlov workshop na téma "Poruchy příjmu potravy".

Žáci se dozvěděli, co mezi tato psychická onemocnění patří, jaký byl ideál krásy v průběhu věků jak u žen, tak u mužů, jaké jsou současné "trendy" a jak se mohou snadno vymknout kontrole - ale zvláště to, jak je důležité se správně stravovat: Jak jsou důležité stavební látky (bílkoviny) a kolik cukrů se skrývá v potravinách?

Na závěr pak žáci tvořili ideální jídelníček, nebo naopak, jaký je ten nejhorší jídelníček během celého dne. Musíme uznat, že přesně vědí, co jíst a co nejíst. Teď je třeba zapracovat na vůli...

Děkujeme za možnost rozšířit obzory nejen na Prachaticku a těšíme se na další spolupráci s ICM Český Krumlov a základními školami - čekají nás ještě další workshopy, např. v ZŠ Kaplice.

Za KreBul, o. p. s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

09.06.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.