Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Ukliďme Česko také v mezigenerační zahradě

Na různých místech v Česku, ale i v Prachaticích se během dubna konala kampaň Ukliďme Česko. SeniorPoint Prachatice společně s Klubem zdravotně postižených Prachatice se také do kampaně zapojil. Pomohl Klub SenSen a Senioři ČR, MO Prachatice, zaměstnanci KreBulu.

Den „D“ měl být 2.4.2022, nicméně každý úklid se počítá i ten individuální, a protože počasí nám v den vyhlášení nepřálo, konal se následně na třikrát. Pomohli senioři, kteří Mezigenerační zahradu hojně navštěvují, pomohli i mladí, také zaměstnanci KreBulu.  Na Den Země to vyšlo.

Dnes je zahrada částečně připravena na otevření, které bude 4.6.2022, kde se připravuje Den plný her – HRY VČERA, DNES A ZÍTRA. Sedm pytlů nepořádku, shrabané listí, vysazené byliny, květiny v truhlících. Podívejte se s námi, jak krásně to tam již dnes kvete.

Navštivte tento prostor, uspořádejte si zde vlastní akci.

Děkujeme všem dobrovolníkům za podporu. Akce byla podpořena z grantu: Volnočasové aktivity 2022, který realizuje SeniorPoint Prachatice, Klub zdravotně postižených a SenSen Prachatice.

Hanka RH+ Rabenhaupová

09.05.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.