Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

SeniorPoint Press je u seniorů i s hádankou

Další číslo bulletinu pro seniory v Prachaticích SeniorPoint PRESS 3/2022, jehož vydání podporuje město Prachatice i Jihočeský kraj je u seniorů.

Tentokrát ještě horké číslo bylo předáno 1.7.2022 seniorům v Domově seniorů Mistra Křišťana v Prachaticích a nejen to, bylo jim i celé přečteno. Navíc si hodně o obsahu senioři povídali, vzpomínali s dobrovolníky.

Mluvilo se o prázdninách, dovelených a volných chvílích, kterých dříve tolik nebylo. Senioři a seniorky sdělili, že jako děti museli pomáhat na poli, pást krávy, ale vždy nějaký čas na „lumpárny“ jim zbyl. – viz. článek Kratochvíle, krácení dlouhé chvíle. V čísle je článek o Slavnostech Zlaté stezky, která do domova přivedla taneční soubory i sůl. A i zde u tohoto článku se vzpomínalo na sůl, pohádky – Sůl nad zlato … Jako příklad, že se nemusí lenošit ani ve vysokém věku píší články např. o 93leté Jaroslavě Turkové, která denně píše přání, zaznamenává si myšlenky, píše dopisy, básničky pro své přátele a blízké anebo článek o Mezigeneračním sportování apod. Nechybí ani hádanka:

HÁDANKA

Kdy začalo České předsednictví v Radě Evropy – datum pošlete do 17. 7. 2022 na adresu: hana.rabenhauptova@mupt.cz nebo SeniorPoint, Zlatá stezka 145, 383 01 Prachatice.

V příloze SeniorPoint Press 3/2022, vydaný 1.7.2022

Hanka RH+ Rabenhauptová

07.07.2022
SeniorPoint PRESS 03/2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.