Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Kachle a fotografie pro dlouhé chvíle

Výstava Kachlí – uživatelů sociálních služeb Chelčického domova sv. Linharta a fotografií Karla Burdy, jsou pro vás v SeniorPointu Prachatice po celý měsíc březen. Vernisáž s autory proběhla 28. února 2023.

Je stále zima a mnozí z nás se do přírody nevypraví. Byť pěší turistika je nejpřirozenější, nejudržitelnější a nejekologičtější způsob poznávání. A tak navštivte výstavu fotografií klášterní krajiny Vyšebrodska, právě v prodloužení v SeniorPointu Prachatice. Hlavním fotografem výstavy je pan Karel Burda a uživatelé sociální rehabilitace Chelčického domova sv. Linharta.

Druhá výstava, která zde potěší nejen vaše oko, ale i duši jsou kachle a keramické, či přírodní práce uživatelů sociálních služeb Chelčického domova sv. Linharta. Desítky výrobků na stěnách, na parapetech, vyvýšeném stolku, si můžete nejen prohlédnout, ale také „osahat“, nebo i objednat.

Vernisáž výstavy v SeniorPointu proběhla 28. února 2023, kdy na úvod místostarosta města Prachatice Jan Kotrba předal květinu Kláře Kavanové Muškové, ředitelce domova a společně s  Hankou RH+ uvedly výstavu. Vernisáž byla doplněna hrou na klavír Martina Chmelaře a přednášel herec a básník Jan Nepomuk Piskač (hraje, píše na volné noze, zpívá šansony, učí kreativní psaní…).

Z vernisáže a o sociálních službách v Chelčicích můžete vzhlédnout video na sociálních sítích pod názvem Seznamte se … od Václava Maliny.

Akce byla podpořena z dotačního titulu č. 2/ Volnočasové aktivity 2023 města Prachatice.

Hanka RH+

10.03.2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.