Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Na učitelích záleží

Obecně prospěšná společnost KreBul Prachatice vyhlašuje dvě soutěže v rámci kampaně „Na učitelích záleží i v Jihočeském kraji“. Soutěž je rozdělena na dvě kategorie, zapojit se mohou školy napříč Jihočeským krajem.

Hlavním smyslem soutěže je ukázat důležitost učitelského povolání a zvyšovat zájem o učitelské povolání v Jihočeském kraji, popularizovat studium učitelství a zvyšovat atraktivitu učitelské přípravy.

V rámci soutěže jsou vyhlášeny dvě samostatné kategorie:

Pro žáky základních škol a nižšího stupně víceletých gymnázií

Téma: „Kdo/kým je pro mě učitel“

Příspěvky mohou mít nejrůznější podobu - obrázky, koláže, příběhy, deníky, komiksy, audionahrávky, videa… Zapojit se mohou jednotlivci i třídní kolektivy.

 

Pro žáky středních škol v Jihočeském kraji

Téma: „Ze života učitelů aneb přínos učitelské profese“

Do soutěže se zasílají pouze videa, jejichž tématem je„Ze života učitelů aneb přínos učitelské profese“. Natočte video, ve kterém zachytíterůzné etapy života učitele a ukažte na nich, jaký je přínos učitelské profese (začínající učitel, učitel v procesu, učitel před důchodem, učitel v důchodu…). Vybrat si můžete pouze jedno období nebo udělat průřez profesním životem. Zapojit se mohou jednotlivci i třídní kolektivy.

Své příspěvky zašlete na adresu: KreBul, o.p.s., Zlatá stezka 145, 383 01 Prachatice, případně na e-mail: krebul@krebul.cz. Obálku označte heslem: Na učitelích záleží. Soutěžní práce musí být opatřeny jménem, názvem školy a adresou školy.

Vyhlášení výsledků a ocenění nejlepších prací proběhne na podzim letošního roku, kdy bude zároveň vytvořena putovní výstava ze soutěžních příspěvků.

„Soutěž je součástí projektu Na učitelích záleží i v Jihočeském kraji, jehož realizace byla podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v rámci Výzvy Na učitelích záleží“. Záštitu nad soutěží převzal náměstek hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Pavel Klíma.

Těšíme se na vaše příspěvky.

Za KreBul, o.p.s.

 

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.

ředitel

26.05.2023
Propozice ZŠ
Propozice SŠ

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.