Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Paměť nejen v březnu

V rámci Týdne trénování paměti v Prachaticích proběhlo několik aktivit. V SeniorPointu Prachatice po celý měsíc například výstava PAMĚŤ – návody, inspirace, doporučení. Na jednotlivých panelech jsou křížovky, osmisměrky, sudoku, puzzle, loto, pexesa, hlavolamy, ale nechybí testy, kvízy, pracovaní listy a doporučená literatura a mnoho dalších her, viz. foto „Židličky“.

Při vernisáži, kterou uváděli Hanka RH+ a Zdeněk Krejsa si přítomní výstavu nejen prohlédli, ale také si zahráli, vyplnili pár paměťových testů a dozvěděli se mnoho zajímavého o knihách, trénování paměti a dostali také pozvání na další akci: POCHOD PRO MOZEK, která je událostí zaměřenou na podporu zdraví, zdraví mozku a celkové fyzické aktivity, duševního zdraví. Určitě přinese nejen seniorům, ale i dobrovolníkům z řad Městského úřadu Prachatice, seniorům, ale třeba i prachatickým skautům mnoho veselého, dobrého a zdravého.

Trénink paměti v jakémkoliv podobě může být užitečný pro lidi všech věkových kategorií a může pomoci zlepšit schopnost učení, koncentrace, ale i duševního zdraví a celkové kognitivní funkce.

Hanka RH+ Rabenhauptová

21.03.2024

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.