Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Z Prachatic do Hoštic a zpět

Maškarní bál, který připravila obecně prospěšná společnost KreBul Prachatice je za námi. Návštěvníci se při něm přenesli do Hoštic u Volyně, do filmové trilogie Slunce, seno… Nechyběli hlavní hrdinové z oblíbených filmů ani originál motorka Vency Konopníka, zapůjčená přímo z JZD Hoštice či maketa krávy v životní velikosti, zapůjčená od paní Jitky Kottové.

Bál proběhl v sále Národního domu v Prachaticích a pro návštěvníky byl připraven bohatý program. Předtančení se ujaly členky komunitního centra Na půdě, které pod vedením faráře Otíka alias Kuby Imbery, předvedly vybrané filmové scény, včetně babičky v pojízdné posteli. Jejich vystoupení sklidilo zasloužený potlesk a poděkování za vtipný kulturní program.

O úvodní slovo se postarali předseda správní rady KreBulu Michal Dobiaš a místostarosta města Prachatice Jan Kotrba, kteří přítomné pozdravili a popřáli všem dobrou zábavu. O hudební část večera se postarala kapela Dynamics band, která svým hraním roztančila všechny přítomné až do nočních hodin.

Moderátorem a hostem bálu se tradičně stal muzikálový zpěvák a člen souboru opery Jihočeského divadla Lukáš Randák, který se ujal průvodního slova a pak všechny přítomné zahřál u srdce svým zpěvem. Lukáše je možné vidět v řadě představení v Českých Budějovicích, Praze, Liberci... Aktuálně účinkuje v jedné z hlavních rolí v muzikálu Bídníci.

Nechyběla hra štěstí nebo losování vstupenek, kde byla řada vtipných i hodnotných cen, za které děkujeme všem sponzorům a dárcům. Děkujeme také za výborné koláčky, které byly určeny na koláčkovou volenku.

Úderem půlnoci jsme se přenesli do hoštického klání, kdy 5 soutěžních týmů plnilo různé úkoly – nácvik na promenádu na nudistické pláži, dojení mléka, opít Italy. Vítězem klání a krásné sladké ceny získal česko-slovenský tým vedený místostarostou Janem Kotrbou.

Děkujeme všem, kdo nám s přípravou i realizací bálu pomohli, všem, kdo se ho zúčastnili a společně si s námi dosyta užili zábavy a společného času. Děkujeme také za finanční podporu bálu, a to městu Prachatice, Jihočeskému kraji s Ministerstvu kultury ČR.

Další ročník bálu se stal minulostí. Vrátili jsme se zpět z Hoštic do Prachatic a již nyní pro vás připravuje další zajímavé akce a aktivity. Sledujte nás na www.krebul.cz nebo na sociálních sítích. Těšíme se na další setkání s vámi.

Mgr. Zdeněk Krejsa
ředitel

04.04.2024

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.