Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Ptáci, květiny a život na sítích

Fotografická výstava Lumíra Vozábala - Ptáci, květiny a život na sítích (nejen sociálních) je po celý duben 2024 v domě Křižovatka u praku, Zlatá stezka 145, Prachatice - SeniorPoint Prachatice.

Lumír Vozábal je učitel, fotograf, cestovatel, senior, který se svojí fotografickou výstavou dobře zapadl do cyklu výstav v SeniorPointu – Rok dovedností 2024. A že dovede, věřte nevěřte, dovede nejen učit (tč. ve Volarech), ale také fotografovat. Miluje cestování a vše krásné, co na svých cestách potká, hodně si všímá detailů.

Na vernisáž, kde se sešli jeho příznivci, povídal o svém focení, vyprávěl o cestování a přivedl jej do Prachatic syn Ondra, který jde také v jeho šlépějích.

S Lumírem Vozábalem se můžeme setkat za chvíli na výstavě Foto na provázku ve Strunkovicích nad Blanicí 1. - 2. 6. 2024, či na přednášce ve Volarech při povídání o Islandu 26.4.2024 v Radničním sále od 16:00 hodin.

Přijďte se podívat do prostor na Zlaté stezce 145 v Prachaticích, denně od 10:00 do 17:00 hodin.

Hanka RH+ Rabenhauptová

19.04.2024

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.