Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Doprava pro seniory a zdravotně znevýhodněné naplno od pátku 12.1.2024

Rada města Prachatice na svém jednání dne 8.1.2024 schválila podmínky k provozování dopravy pro seniory starší 65 let a osoby se zdravotním znevýhodněním, držitele průkazu ZTP, či ZTP/P ve stejném režimu jako v loňském roce. Provozovatelem služby je stále společnost KreBul, o.p.s. Prachatice. Jezdit se bude však novým automobilem značky Ford Tourneo Connect, které zakoupilo město Prachatice.

Na základě dohody města se společností KreBul, o.p.s. a auto MOTOL BENI a.s. Praha (Ford) byl převzat náhradní vůz Ford Tourneo Connect do doby, než bude ten „náš Taxík Maxík“ automobil upraven na bezbariérový. Tedy po Prachaticích bude jezdit dočasně náhradní vozidlo bleděmodré barvy a po předání „nového Taxíku Maxíku“ bude jezdit bílé s velkým označením Taxík Maxík.

Podmínky dopravy jsou stále stejné. Cena za kilometr je 10 korun, při hromadných jízdách 3 a více osob 25,- Kč na kilometr. Důležitý je i telefon (736 647 337), také stále stejný, kde si lze dopravu objednat.  Objednávat si dopravu lze nejméně jeden den dopředu. Nejedná se o taxík běžný, kam zavoláte a v několika minutách jedete.

Těšíme se ze služby právě pro vás, kteří to potřebujete. Přejeme bezpečnou jízdu ať již pojedete do obchodu, k lékaři, na úřad, úřady, či dle dohody …

Hanka RH+ Rabenhauptová

09.01.2024

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.