Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

VÝZVA: Přeplavme svůj La Manche

Tradiční sportovní výzva "Přeplavme svůj La Manche" se opakuje každoročně od roku 2015. Při ní za jediný měsíc (únor) můžeme zdolávat vzdálenost 34 km, která odpovídá délce lamanšského průlivu v nejužším místě. Prachatice se již po desáté také do výzvy zapojí.

Letos je zahájení celoměsíčního plavání připraveno v Prachaticích na 2. února (pátek) 2024 od 13:00 hodin v Plaveckém bazénu v Prachaticích, U Stadionu 261, Prachatice. Na zahájení přijdou zajímaví hosté: Arnošt Petráček, paralympionik, Honza Bauer, starosta města, Martin Čejka, kouzelník …

Připraveny jsou pro zájemce závody jak jednotlivců, tak dvojic, i mezigeneračních dvojic pro seniory s vnoučaty, pravnoučaty …

Po celý měsíc se můžete zapisovat do archu na pokladně v bazénu a společně tak přispět ke zdravému výsledku.  Pojďme společně přeplavat za únor 2024 La Manchce. V únoru máme jeden den, díky přestupnému roku, navíc.

V roce 2023 senioři za měsíc únor přeplavali v rámci celostátní kampaně Přeplav svůj La Manche 10,1 x a získali tak 3. místo v ČR.

Kampaň každoročně vyhlašuje SenSen Nadace Charty 77. Finančně a organizačně akci zajišťuje město Prachatice, SeniorPoint Prachatice a Sportovní zařízení města Prachatice.

Akce je načasována na podzimní prázdniny, čas, kdy senioři navštěvují pravidelně plavecký bazén, takže – 2.2.2024 se v jednu uvidíme u vstupu do bazénu.

Vezměte s sebou své přátele. Ve dvou se to lépe plave … Blíže: Hanka RH+ Rabenhauptová, za organizátory akce

 Hanka RH+ Rabenhauptová

 

11.01.2024

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.