Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Přeplav svůj La Manche v Prachaticích

Po celý měsíc únor se můžete zapojit do celostátní kampaně Přeplav svůj La Manche, kterou vyhlašuje SenSen a s ním společně akci podpoří město Prachatice, SeniorPoint, Sportovní zařízení Prachatice, Mezi-námi a vy všichni, kteří se akce zúčastníte.
 
Nejde o závod! Tedy 1. 2. 2022 se můžete zúčastnit jako každý rok závodu dvojic, kde věkový rozdíl by měl být více jak 22 let (mezigenerační závody dvojic na 25 + 25 metrů, volný způsob) a pak 28.2.2022, kdy proběhnou na ukončení kampaně závody zástupců měst. Jinak během celého měsíce budou u pokladny archy, do kterých můžete zaznamenávat své výkony (jméno, příjmení, počet bazénů a datum). Ceny za výjimečné výkony jednotlivcům nebo i mezigeneračním dvojicím, městům, budou posléze předány.

Patronkou tohoto projektu je Lucie Leišová, přemožitelka Gibraltaru a nadšená podporovatelka plaveckých aktivit Senzačních Seniorů.

„Plavání důkladně procvičí svaly celého těla, nepřetěžuje klouby. Voda nadlehčuje, a tím je zátěž minimální. Za třicet minut lehkého plavání spálíme 360 kalorií. Čím jsme trénovanější, tím déle dokážeme plavat a spálíme tak větší množství kalorií. Právem je plavání často prezentováno jako téměř ideální sport.“

Sportujme tedy v bazénu, udělejme něco pro své zdraví a pohodu. Plavme celoročně, ale v únoru Přeplavme svůj La Manche!

A pokud nevíte, již jednou jsme bylo jako město Prachatice na 3. místě v celé ČR. Tak co, zkusíme to spolu? Vezměte své přátele a jděte do toho s námi. Tedy 1.2.2022 od 13:00 hodin v Plaveckém bazénu v Prachaticích (za dodržení všech platných opatření v daném čase).

Bližší informace: hrabenhauptova@mupt.cz anebo na 724 188 864

Hanka RH+ Rabnehauptová

17.01.2022

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.