Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Bylinkové pytlíčky z Komu?NITního centra

Druhé setkání komunitního centra v září se neslo v duchu šití bylinkových pytlíčků. Program tohoto setkání vymyslela a připravila Věra Davidová a tímto jí moc děkujeme.

Dámy toto setkání odstartovaly dlouhou diskusí nad současným děním a počasí, která se volně přenesla do rukodělné dílny na bylinkové pytlíčky. Účastnice si rozdělily role. Jedna bylinky stříhala, druhá je dávala do pytlíčku, třetí nadepisovala cedulky apod.

Účastnice vytvořily téměř 60 pytlíčků, které si již brzy budete moct koupit v našem KreBul obchůdku jak online http://krebul.rdcjk.cz/obchudek/, tak i osobně na adrese Zlatá stezka 145, 383 01 Prachatice. Děkujeme za práci a úsilí, které jste do dnešního setkání vložily.

Srdečně vás zveme na další setkání, které se bude konat 30.9.2021 od 14.00 v komunitním centru „na půde“. Budeme si hrát :)

Akce proběhla v rámci projektu Aktivity Komu?NITního centra Prachatice, reg. číslo CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0008108, podpořeném z prostředků Evropské unie

21.09.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.