Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Osobní automobil pro Osobní asistenci Prachatice

Sociální služba – Osobní asistence Prachatice, realizovaná KreBul, o.p.s. Prachatice, získala nový osobní automobil pro potřeby služby. V rámci projektu byl pořízen automobil za účelem dopravy pracovníka ke klientovy a zároveň přepravy klienta. Sociální služba je poskytována pro osoby s postižením a seniory v rámci celého území obce s rozšířenou působností Prachatice.

Osobní automobil byl pořízen v rámci projektu Osobní automobil pro Osobní asistenci Prachatice, na který jsme získali finanční prostředky z programu Ministerstva práce a sociálních věcí -  2016-2022 Program 013 310 Rozvoj a obnova materiálně technické základny sociálních služeb a také z krajského programu na podporu sociálních služeb, který vyhlašuje Jihočeský kraj.

Děkujeme, že díky této podpoře můžeme službu osobní asistence poskytovat ještě kvalitněji a díky zakoupení vozu můžeme obsloužit více klientů za den, a to i z různých částí Prachaticka.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.
ředitel

10.10.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.