Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Osobní automobil pro služby KreBul, o.p.s.

KreBul, o.p.s. získala finanční dar na zakoupení nového automobilu, a to díky Philip Morris ČR. Automobil usnadní dopravu v rámci služeb organizace i dovoz účastníků na programy a aktivity v centru.

Díky této podpoře byl zakoupen osobní automobil Škoda Fabia Combi, který bude sloužit k přepravě seniorů a zdravotně postižených osob na aktivizační aktivity, určené zejména seniorům a osobám se zdravotním postižením. Jedná se například o výstavy, kurzy, tvůrčí dílny, přednášky, promítání, vzdělávací cykly apod., které jsou realizovány v SeniorPointu nebo v komunitním centru Na půdě (Zlatá stezka 145, Prachatice).

Osobní automobil nám zjednoduší práci a pomůže nám pomoci vám s dopravou k nám. Díky tomuto projektu se podaří dopravovat pracovníka v rámci nabízených služeb ke klientům, kteří potřebují např. pomoc se zajištěním nákupu, dopravu k lékaři, na úřady apod. Dále se podaří dopravovat osoby s postižením a seniory na akce a aktivity, za účelem jejich aktivizace. Jedná se například o dovoz na akce SeniorPointu a komunitního centra Na půdě (např. každé úterý setkání komunity, adventní podvečery v zahradě, zahradní pouť, akce v mezigenerační zahradě….). Dále půjde o zajištění přepravy na nákupy, k lékařům (zejména ve městě Prachatice).

Zakoupení vozu by nebylo možné bez tohoto finančního daru od společnosti Philip Morris ČR, za což velmi děkujeme! Děkujeme také třem dobrovolníkům, kteří nám se získáním daru velmi pomohli: senátor Tomáš Jirsa, Hanka RH+ Rabenhauptová a Jan Fučík.

Děkujeme a těšíme se na společné kilometry pro vás a s vámi!

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS.

ředitel

26.08.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.